donderdag 14 november 2013

Optreden BOVAG, 13 november. Locatie: Bovemij, Nijmegen.


Het Jaarcongres van de BOVAG Truckdealers. Het is geen supervrolijk jaar geweest voor de organisatie, dat bewees ook de paneldiscussie onder vakkundige leiding van Tom van 't Hek. Maar daarom kon er nog wel gelachen worden. En dat gebeurde dan ook toen de Duitse staatssecretaris het podium betrad om de Nederlandse transportsector een hart onder de riem te steken.


En het werd een mooie afsluiting die zeer goed werd ontvangen door de volle zaal. Mueller vond: Tolle Leute! Je zou hoogstens kunnen zeggen, er kunnen wat meer vrouwen bij. Maar dan zie je dus: daar wordt hard aan gewerkt.


Oordeel van de opdrachtgever: "Overweldigend enthousiaste verbazing! Na een intensieve middag congres is de menigte uitgeblust en toe aan aangename afronding. Een beknopte vooraankondiging door de dagvoorzitter belooft een laatste unieke internationale spreker van enig kaliber. Op inhoud wordt gestart met de presentatie in het Duits. De draad lijkt moeilijk te vatten, maar men durft niet af te wijken in aandacht uit respect voor deze spreker. De professie in uitingen van de act, bekrachtigen stapsgewijs meer en meer hoe de verbazing zich opbouwt. De twijfel over de echtheid van de inhoud slaat om in cabaret entertainment op het moment dat er niemand in de zaal meer zijn lachen kan inhouden. Mission approved!!!"

Robin SchulteDirecteur, Assurantiekantoor Dekavas BV.

Geen opmerkingen: