maandag 9 september 2013

Optreden: Tata Steel, 6 september 2013. Locatie: Kasteel Limbricht, Limbricht.
De Duitser spreekt Engels. "Not my best language," zegt hij eerlijk:  "In England my friends always tell me: 'Jens, if it was not for ‚Allo Allo’ we would not be able to understand a word of what you are saying.' " 


Zelf zegt hij: "In fact, my English is so bad, I kood have bien the guvnor of Kellefornuja."Maar hij doet zijn best want het is een illuster en  internationaal gezelschap dat vandaag voor Tata Steel bijeen is op kasteel Limbricht: 70% Nederlands, 20% Duits, 10% Belgisch, deels uit Wallonië, en dan nog wat mensen uit Oost-Europa.En de locatie verplicht ook tot het leveren van een meer dan gemiddelde inspanning.

Oordeel van de opdrachtgever: "Er ging een zucht door de zaal, nog een toespraak: HELLUP!!! Het weer buiten is schitterend en iedereen snakt naar zuurstof.

Na de eerste minuten gaat een voorzichtige lach door de zaal, na de onderbreking van de dagvoorzitter wordt de aandacht even iets scherper en gaat de aandacht steeds meer naar de lezing, waarbij het tempo van de grappen gedoseerd toeneemt en de spreker het publiek helemaal voor zich wint.

De reacties van onze klanten waren unaniem zeer positief en iedereen is met energie en een opgewekte stemming aan de netwerkborrel begonnen, dit was ons doel.

Kortom een aanrader!!"

Miriam HoekstraCommercial manager MultiSteel, Tata Steel Service Centre Maastricht BV.

Geen opmerkingen: