vrijdag 16 januari 2015

Optreden: De Vierde Musketier, 17 januari 2015. Locatie: IJsselhallen, Zwolle.


Zo'n zesduizend mannen en vijfhonderd tieners kwamen zaterdag naar de IJsselhallen in Zwolle om bij het jaarlijkse event van mannenbeweging ‘De 4e Musketier’ te zijn. Dit jaar konden mannen voor het eerst hun tienerzoons meenemen.       
                        


Opgetreden voor 6.000 man: het grootste publiek dat ik ooit heb gehad. Dat was een bijzondere ervaring. Als je het goed doet -en ik deed het goed- krijg je zo ontzettend veel terug qua waardering en volume en enthousiasme, dat je je goed staande moet houden om niet weggeblazen te worden. Een heerlijk optreden voor een geweldig publiek.


Reactie van de opdrachtgever: "De IJsselhallen vol met meer dan 6.000 mannen, zit te wachten op een verhaal over het thema G-kracht. Als er vervolgens een saaie Duitse professor in het Duits begint met een hele uiteenzetting over alles en nog wat,  haakt iedereen af. Na een ingreep door de MC blijkt onze professor prima Nederlands te spreken, weliswaar met een zwaar accent. Uiteindelijk na vele grappen en lachsalvo's is het hele publiek om en weten zij: we zijn op een grandioze manier op het verkeerde been gezet,  deze professor is een cabaretier zoals we nog niet vaak hebben gehoord. Fantastisch!"

Gideon in 't Veld -  Director International Relations, De 4e Musketier.


1 opmerking:

Arjo zei

Wat een geweldig optreden! Terwijl ik zat te wachten op een ingewikkelde uitleg over G-krachten in moeilijk verstaanbaar duits ging de ene na de andere goede grap de zaal door. En aan het eind wist ik niks over G-krachten maar had ik pijn in mijn buik van het lachen. En hopelijk de aanwezige Duitsers in het publiek ook! Bedankt!