dinsdag 8 oktober 2013

Optreden: Fresenius Kabi, 7 oktober 2013. Locatie: Hotel Bergen aan Zee, Bergen.


Fresenius Kabi is een leidende, internationale onderneming in de gezondheidszorg die zich richt op producten voor de therapeutische behandeling van kritisch en chronisch zieke patiƫnten binnen en buiten het ziekenhuis.


De Sales-afdeling van Fresenius Kabi Nederland was bijeen in Bergen aan Zee om zich te buigen over  de vraag wat het geheim van succes is. Prof. dr. Roland Berger van de Raad van Commissarissen van de hoofdvestiging was er om hen te vertellen dat het geheim was: er is geen geheim.


Zoals het Duitse voetbal elftal altijd laat zien is het gewoon een zaak van hard werken en niet opgeven voordat het eindsignaal geklonken heeft. Iets wat de Nederlanders niet begrijpen. Vandaar dat ze altijd, zoals bovenstaand verkeersbord suggereert, voor de eindzege van de snelweg moeten.


Iets wat door de heren Sales-managers met een goedmoedige lach beaamd moest worden.


Het was een intieme en vrolijke bijeenkomst daar in Bergen een Zee, op een wonderschone herfstdag. 


Later die middag genoten Herr Berger en zijn Frau Doktor nog van het schitterende Hollandse plaatsje Bergen. Waar zij in het gezelschap waren van veel landgenoten.

Oordeel van de opdrachtgever: "Het optreden van Pieter als internationale CEO van ons bedrijf met Duitse afkomst was erg leuk. Het Duits-Nederlandse accent was net echt en het duurde even voordat bij de meeste mensen het 'kwartje' viel dat het een act was. Iedereen heeft enorm gelachen en was razend enthousiast."

Miranda Heining, Commercieel Directeur, Fresenius Kabi.

Geen opmerkingen: