maandag 23 juni 2014

Optreden: DGA Network, 24 juni 2014. Locatie: De Koperen Hoogte, Zwolle.Oordeel van de opdrachtgever: "De leden van DGA Network zaten gespannen in de zaal. Welke excuses zou de topman van de grote Duitse bank hebben voor alle misstanden bij banken? Wat mogen we komende jaren verwachten van de banken in het bijzonder van de Duitse banken ?Wat schrokken de leden van de gort droge inleiding die bovendien voor velen niet goed te verstaan was.

Maar hoe mooi was het ook om de gespannen sfeer te zien wijzigen in vertwijfeling. Wat is hier aan de hand? Wat een vreemd bestuurslid van een grote bank. Gelukkig schakelde de topman over naar Nederlands met amusant Duits accent. De vertwijfeling ging geleidelijk over in zelf hoon. "Hoe heb ik hier in kunnen stinken".

Wat volgde was een aan een schakeling van zeer humoristische persoonlijke "ervaringen" en vergelijkingen van Duitsers met Nederlanders. Vergelijkingen soms uit een duister verleden maar vooral ook hedendaags. Wat moesten de leden vaak lachen ! Het was een geweldige meeting. De leden waren zeer verrast en ook zeer lovend! Kortom DGA Network heeft dankzij de bijdrage van Pieter de Rijk de leden kunnen verrassen en boeien."Johan van Wijk, namens het voltallige bestuur van DGA Network.

Geen opmerkingen: