dinsdag 21 januari 2014

Optreden: Nieuwjaarsborrel EventBranche, 20 januari 2013. Locatie: Fokker Terminal, Den Haag.


Een kans om op te treden voor bijna 500 professionals uit de Nederlandse eventbranche, daar zeg je geen nee tegen. En dat deed ik dan ook niet.En zo stond ik daar op 20 januari op de nieuwjaarsborrel van EventBranche.nl. in de Fokker Terminal in Den Haag.


Niet als mezelf natuurlijk. Dat zou niet zo interessant zijn. Nee, als Lid van de Raad van Bestuur van Bertelsmann, de Duitse mediagigant.


Die grootste plannen aankondigde om de Nederlandse eventbranche over te nemen. De professionals tuinden er volgens zeggen goed in.


Daarna konden de circa 500 deelnemers gaan borrelen en netwerken. (De foto's zijn afkomstig van Clickshots.nl.)Na afloop tweets tegenkomen waaruit blijkt dat je het goed hebt gedaan: altijd leuk!

Oordeel van de opdrachtgever: "Op onze EventBranche Borrel komen zes keer per jaar een paar honderd eventprofessionals bij elkaar om te netwerken en kennis op te doen tijdens een plenair gedeelte. Dit keer wilden wij iets anders. Een fake speech? Eerste reactie: niet doen, want de gemiddelde eventprofessional heeft die fake speeches wel gezien. Tot we in contact kwamen met Pieter... Zijn 'Duitse' toespraak was een doorslaand succes. Een zaal vol kritisch publiek was stomverbaasd en lachte uiteindelijk voluit!"

Sjoerd Weikamp, Uitgever EventBranche.nl


Geen opmerkingen: